Antony Morato & Zumo

Categorie: Mannenblog / 12-08

Trendy mannenmode merken

Antony Morato en Zumo zijn twee trendy modemerken voor modebewuste mannen. De twee merken hebben veel gemeen en zijn allebei gericht op de jonge man met een trendy lifestyle. Zo zijn zowel Antony Morato als Zumo beide Italiaanse labels en hebben zijn innovatieve collecties die  volledig aansluiten op de trends van het moment.

Antony Morato

Het merk Antony Morato is opgericht door Italiaan Raffaele Calderelli. Deze designer heeft al meer dan 30 jaar ervaring in de fashion industrie en bij bijna alle grote modehuizen in Italië gewerkt. Zijn eigen label Antony Morato is nog maar een jong kledingmerk en bevindt zich nog niet zo lang op de Nederlandse markt. Toch is het merk al uitermate populair bij jonge mannen en dat is niet voor niets. Antony Morato staat symbool voor de laatste modetrends, oog voor details, stoere looks en de perfecte pasvormen. Morato kleding kopen? Kijk dan bijvoorbeeld eens op de Antony morato shop van Uniq Kleding.

Zumo

Het innovatieve modemerk Zumo is eveneens Italiaans en onderscheidt zich op een mooie manier van andere labels. Zumo biedt namelijk een collectie aan met de allure van de internationale catwalks maar dan tegen zeer scherpe, betaalbare prijzen. Zumo kenmerkt het assortiment met slimfit kleding, subtiele details en aantrekkelijke stoffen. Het merk is vooral geliefd door jonge heren die zoeken naar kleding met een sterke uitstraling en verfijndheid. Ook Zumo kleding kun je bij UniQ  kleding kopen. Kijk bijvoorbeeld eens op de online Zumo shop.

Online herenmerken kopen

Het mag wel duidelijk zijn dat deze twee Italiaanse labels een streepje voor hebben bij modebewuste mannen. De kleding van Zumo en Antony Morato is dan ook super modieus, is gemaakt van goede kwaliteit en heeft een unieke uitstraling. Online merkkleding kopen kan tegenwoordig heel eenvoudig op verschillende kleding websites. 

Meer over Mannenblog >