Statement ketting

Categorie: Fashion / 29-05

Statement ketting

Als jij komende maanden op de accessoire afdeling van je favoriete winkel of online store bent, zal één ding je opvallen; de statement ketting! Grote, korte kettingen die overdadig versierd zijn met glimmende stenen, spikes, veren of imitatie diamanten om je outfit mee af te maken. Dat typeert de kettingen in 2013. Aangezien alles al opvallend is deze lente/zomer, past de statement ketting prima bij het totaal plaatje aan trends.

Ga voor opvallend

Een saaie outfit, is niet meer saai met een opvallende ketting vol kleur en stenen. De overdadig en rijk versierde kettingen zijn in vele varianten te vinden. Kies voor modellen met verschillende kleurencombo's met neon, goud, zilver en andere knalkleuren. Schakelkettingen, kettingen met (imitatie) juwelen, kettingen met veren of met spikes & lange studs. Het maakt eigenlijk niet uit welke vorm, materiaal of kleur je kiest... Bij deze accessoire trend geldt voor al ding; groot, groter, grootst!

Less is not more

De fonkelende kettingen kunnen een basic jurk of shirtje opleuken en geven de finishin' touch aan iedere outfit. Met een eye-catcher als ketting, steel je gegarandeerd de show als je ergens binnen loopt. De uitspraak 'less is more' gaat in elk geval niet op hier. Get inspired en versier je hals met grote, opvallende & bovenal druk gekleurde korte kettingen! In bijna iedere winkel of online shop kun je wel een mooie statement ketting op de kop tikken, dus je hoeft niet lang te zoeken.

Meer over Fashion >